Contact: +389 71 70 84 94 || +389 76 200 303 [email protected]
Notesi tefteri pecatenje spirala нотеси тефтери печатење спирала

Кожен нотес - Diamond

Високо квалитетен кожен нотес, ласерски гравиран. Достапен во темно сина  и бордо боја. Б5 формат

Кожен нотес А5

Кожен нотес  А5 формат ласерски гравиран

Нотес со дрвени корици

Нотес ласерски сечен и гравиран по желба, изработен од дрвени корици, метална спирала и хартија. 

 

Нотес од хартија

Хартиени нотеси – тефтери изработени од метална спирала, тврда печатена корица и персонализирани листови во внатрешноста.

Close Menu