Contact: +389 71 70 84 94 || +389 76 200 303 [email protected]
Bedz, bedzovi беџ беџови со врвка иработка на беџови izrabotka na bedzovi

Беџ ласерски гравиран

Ласерски гравиран беџ, со форма и дизајн по ваша желба.

Беџ со врвка

Врвката може да биде во различни бои со можност за печат. Името и логото се печатени колор и се вметнуваат во пластичен држач (holder)

Беџ од плексиглас

Формата може да биде по желба . Печатот може да биде на УВ принтер или со фолија.

Дрвен беџ ласерски гравиран

Формата може да биде по желба и истиот е ласерски гравиран на дрво со дебелина од 4мм,6мм, 8мм.

Беџ со штипка

Беџ со штипка колор отпечатен со тенка пластична заштита.

Close Menu