Contact: +389 71 70 84 94 || +389 76 200 303 [email protected]

Чадори

Промотивен чадор испечатен со вашето лого или име на компанија е прекрасен подарок за вашите соработници или колеги. Секогаш кога ќе заврне вашето име или лого ке биде гледано од многу луѓе. Располагаме со различни модели и дезени. Печатиме и на ваши чадори.

* Без ограничување на бројот на отпечатени чадори ( минимум еден-:)

Cadori
Close Menu