Contact: +389 71 70 84 94 || +389 76 200 303 [email protected]
maus pad, mousepad, маус пад

Ергономски подлоги за глувче (MousePad)

Печатење во боја на ергономски подлоги за глувчина кои се одликуваат со висок квалитет и одлична прилагоденост на раката во однос на глувчето. Ги имаме во два облици како на сликата.

* Без ограничување на бројот  ( минимум еден -: )

Close Menu