Contact: +389 71 70 84 94 || +389 76 200 303 [email protected]
Penkala pecatenje graviranje penkala пенкала гравирање пенкала печатење

Метални пенкала ласерски гравирано

Достапни во различни бои: црна, сива, црвена, сина.

* Без ограничување на бројот на гравирани пенкала

Алуминимуско пенкало ласерски гравирано

Боја светло сива, отпечаток на гравирање бел.

* Без ограничување на бројот на гравирани пенкала

Еко пенкало ласерски гравирано

Достапно во различни бои: црвена, сина, бела, зелена.

* Без ограничување на бројот на гравирани пенкала

Пластични пенкала со метална дршка и прстен

УВ фул колор печатено пенкало

*Број на отпечатени пенкала минимум 100

Пластично пенкало со гумен елемент

УВ фул колор печатено пенкало

*Број на отпечатени пенкала минимум 100

Close Menu