Contact: +389 71 70 84 94 || +389 76 200 303 [email protected]

Печат на маици со Siser фолии

Маиците отпечатени со италијанските Siser фолии, даваат уникатност и голема издржливост. При овој начин на изработка не се користат никакви бои и хемикалии и истите се 100% еколошки. Поради нивната издрживост се препорачуваат за печат на јакни, маици, хтз опрема, капи и друго.

Flok& Flex печат

Користењето на овој печат дава уникатност која не може да се постигне со другите начини на печатење. Достапно е во различни бои кои можат да бидат металик, рефлектирачки и др.

Колор печат на темни маици

Со оваа технологија може да се отпечати било кој колорен печат на темен текстил, притоа нема ограничување во бројот на бои. Се препорачува за печатење на колоритни логоа, цртежи каде има прелив на една боја во друга

Сублимациски печат

Сублимацискиот печат е најидеален за печат на светли маици и се каректеризира со ниска цена и многу голема издржливост на печатот. 

Колор печат на темни или светли маици со "лепенка"

Со оваа технологија може да се отпечати било која колорна слика илицртеж со висока резолуција на светол или темен текстил. 

Close Menu