Contact: +389 71 70 84 94 || +389 76 200 303 [email protected]
BanerTotem

Тотеми плексиглас

Изработка на тотеми од плексиглас, се изработуваат од различни дебелини и бои на плексиглас во зависност од логото или дизајнот. Големината се изработува по желба на барателите.

* Без ограничување на бројот  ( минимум еден -:)

Totem Statuetka

Тотеми плексиглас, фолија, плочка

Изработка на тотеми во комбинација со плексиглас, катирана фолија, плочка за гравирање која може да биде во златна или сребрена боја.

* Без ограничување на бројот  ( минимум еден -:)

Тотеми плексигла, печатена пвц фолија

Тотеми изработени од плексиглас и печатена pvc фолија залепана на плексигласот.

* Без ограничување на бројот  ( минимум еден -:)

Тотеми дрво

Изработка на тотеми од дрво сечени на ласер, со можност за фарбање на истите во различни бои.

* Без ограничување на бројот  ( минимум еден -:)

Close Menu